Sandra vydá v říjnu nové album

22.09.2012 10:01 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sandra - Stay In Touch
© facebook interpreta
Německá zpěvačka Sandra se pokusí navázat na úspěchy let minulých a v říjnu vydá další studiové album. Podle jejích slov půjde o velký návrat k hudebním kořenům.

Novinka s názvem "Stay In Touch" bude desátou studiovkou této úspěšné interpretky, která za svou kariéru prodala již více než třicet miliónů desek. Produkce alba, které se v obchodech objeví 29. října, se ujalo uznávané německé producentské duo Blank & Jones, které se v minulosti prosadilo především svými tanečními a klubovými kousky.

Zpěvačka do týmu povolala i Jense Gada a Huberta Kaha, kteří se postarali o texty nových písní. Druhý zmiňovaný stál u prvních úspěchů zpěvačky v 80. letech a u většiny jejích hitů nazpíval tzv. backing vocals.

Všichni zúčastnění se shodují, že novinka "Stay In Touch" je velkým návratem k soundu, který Sandru proslavil v době jejích největších komerčních úspěchů. "Chtěli jsme v nových písních oživit tu magii, kterou kdysi měly Sandřiny první hity. Věříme, že se nám to povedlo, a na celý obsah jsme velmi pyšní. Je to určitě ta nejlepší deska, co Sandra natočila za posledních patnáct let," dodává k novým skladbám duo Blank & Jones.

Album již na jaře předznamenával singl "Maybe Tonight", aktuálně bude do rádií nasazena další ochutnávka v podobě písně "Infinite Kiss", ke které ještě v tomto týdnu vznikne videoklip. Stát by se tak mělo 22. září ve Varšavě, kde zpěvačku čeká zároveň i vystoupení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY