shop.musicserver.cz
Nové desky pro 25. týden

Nové desky pro 25. týden

Vydáno: 26.06.2016 12:53 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Milovníci hudebních novinek se příští týden mohou těšit na české Skyline, dixielandové The Hot Sardines, indie popové Broods, sólovku kytaristy The Black Crowes Riche Robinsona, jazz funkové Incognito, nebo na spojení Shawn Colvin a Steva Earla. Rockery potěší společný projekt Jona Andersona a Roineho Stolta, nebo živák Doro. Pokud ale fandíte spíš progresivním žánrům, nevynechejte živák Stevea Hacketta.

Pokud se v pondělí 27. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Skyline - Jungle (Championship Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro pop / taneční pop

Skyline - Jungle
Tři roky po albu "Fairytapes" se o slovo opět hlásí česká skupina Skyline a ukončuje tak nejdelší čekání na nové album ve své historii. Sedmá řadovka dostala název "Jungle" a s ním koresponduje nejen grafika obalu, ale především pestrá hudební náplň. Nejlépe to asi vystihuje zakládající člen Radek Bureš, který o nahrávce prozradil: "Deska je hodně taneční, a i když je na ní několik různých stylů, myslíme si, že se jedná o naši nejucelenější nahrávku. Při přípravách jsme na sebe byli velice tvrdí, finálním sítem prošlo jen deset písniček, ale těch co neprošly, je několikrát více." O produkci se postarali opět členové kapely, zatímco mix a mastering dostal na starost osvědčený Matouš Godík. Jak vše dopadlo a zda souhlasíte s prohlášením, že "Jungle" bude soundtrackem (nejen) tohoto léta, můžete zkoumat poslechem alba na YouTube.com profilu kapely.


Jon Anderson / Roine Stolt - Invention Of Knowledge (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Jon Anderson / Roine Stolt - Invention Of Knowledge
Pokud fandíte progresivní hudbě, jistě by vám neměla uniknout nová deska "Invention Of Knowledge" z dílny Jona Andersona a Roineho Stolta. První z uvedených pánů je známý z legendární kapely Yes a druhý je rockový veterán, kterého proslavily formace jako The Flower Kings nebo Transatlantic. "Hudba byla vždy zásadním hnacím motorem v mém životě. A pracovat s tak úžasným hudebníkem, jako je Roine Stolt na společném díle udělalo z celého díla unikátní záležitost," prozradil Jon Anderson. Jeho kolega ho doplňuje slovy: "Není to další deska Yes. Je to nové dílo, moderní, klasické, rockové a možná i trochu ethno. A doufám, že zcela vystihuje podstatu slova 'progresivní'." Deska sice čítá jen čtyři písně, ovšem celková stopáž dosahuje téměř hodiny. Ukázku z alba najdete na YouTube.com.


Colvin & Earle - Colvin & Earle (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock / folk / americnana

Colvin & Earle - Colvin & Earle
Pokud si lámete hlavu, co jen vám připomíná název Colvin & Earle, nebudeme vás příliš dlouho trápit. Za tímto projektem stojí americká písničkářka a trojnásobná držitelka Grammy Shawn Colvin a americký country rockový muzikant Steve Earle, který posbíral stejný počet gramofónků. Ačkoli spolu koncertovali již před časem, eponymní album je jejich prvním studiovým počinem. Připravili pro něj deset písniček v případě standardní verze a o tři více v případě deluxe edice. Drtivá část jsou novinky, ale oba muzikanti si také pár skladeb vypůjčilo, ať už je řeč o "Ruby Tuesday" Rolling Stones, nebo o písničkách z pera Silvie Fricker, či Emmylou Harris. Jak si tato dvojice sedla, zjistíte poslechem ukázek v e-shopu Amazon.com.


Doro - Strong And Proud: 30 Years Of Rock And Metal (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Doro - Strong And Proud: 30 Years Of Rock And Metal
Německá metalová královna Doro Pesch oslavila v letech 2013 a 2014 třicetileté výročí na hudební scéně. Vyrazila na hudební turné a záznam ze třech jedinečných a vyprodaných koncertů nyní přináší i na DVD, BluRay a také v luxusním balení jako Earbook. "Strávili jsme nekonečné hodiny prací na tomto setu a vyhráli jsme si s každým detailem. Začalo to bombastickou scénou na Wackenu - jen na té jsme pracovali rok. V Dusseldorfu jsme dokonce oslavovali dva večery za sebou - jeden večer nás doprovodilo i čtyřiceti členné orchestrální těleso a druhý jsme odehráli klasickou rockovou show," prozradila sama zpěvačka. Na "Strong And Proud - 30 Years Of Rock And Metal" najdete celkem osmatřicet písní a ukázku si poslechněte na YouTube.com.


Broods - Conscious (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / electro pop / trip hop

Broods - Conscious
Necelé dva roky po debutu "Evergreen" se opět o slovo hlásí novozélandské indie popové duo Broods. A mají na co navazovat - jejich prvotina zaujala nejen doma a u protinožců, ale také ve Spojených státech. Nebylo tedy potřeba nic měnit a třináct nových písniček opět produkoval Joel Little, který se dále podílel na albech Sama Smithe, Ellie Goulding, nebo Lorde. Právě poslední jmenovaná jim přispěla na desku i jednou písničkou. Georgia a Caleb Nottovi navíc přivítali na desce coby hosta také Tove Lo. První ochutnávky servírují na svém YouTube.com profilu a zajímavostí je, že album lze vedle CD, vinylu a downloadu sehnat i na kazetě.


Načeva, Pavlíček A Pavel Bořkovec Quartet - Na Svahu (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / rock

Načeva, Pavlíček A Pavel Bořkovec Quartet - Na Svahu
Monika Načeva je jednou z nejvýznamnějších osobností naší alternativní scény. Vedle hudby se věnuje především divadlu. Postupně prošla pražským A-studiem Rubín a brněnským HaDivadlem, je členkou divadla Sklep, hraje v dětském divadle Minor a spolupracuje se soubory Vosto 5 a Secondhand Woman. Na akustické desce "Na Svahu" Zpěvačka zúročuje svou spolupráci s Michalem Pavlíčkem. Spolu s ním a Pavel Bořkovec Quartetem natočila album svých nejvýznamnějších písní. Vyjde k jejím padesátinám. Spolupráce uvedených umělců vyústila v myšlenku natočit v komorním složení, ve kterém jezdí se společným koncertním programem. Autorem všech textů je Jáchym Topol, většinovým autorem hudby Michal Pavlíček. Výrazný podíl na zvukové podobě alba má smyčcový kvartet a aranžmá jeho členů Alexeye Aslamase a Matěje Kroupy. Jak nové album hodnotí sama zpěvačka, si poslechněte na YouTube.com.


Rich Robinson - Flux (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock / hard rock

Rich Robinson - Flux
Americký kytarista a přední člen americké kapely The Black Crowes Rich Robinson si už za doby fungování formace občas odskočil k sólové kariéře a nyní, když se loni kapela rozpadla, měl na svoji osobní kariéru opět o něco více času. Výsledkem je jeho čtvrté album "Flux", které natočil společně s bubeníkem Joem Magistrem, basistou Zakem Gabbardem a triem klavíristů - Marcem Benevento, Danny Mitchellem a Mattem Slocumem. Všech třináct písniček, které vznikly v Applehead Studios v Saugerties, sám složil a také produkoval. V jedné z nich se k němu připojil Charlie Starr z Blackberry Smoke. Zda vám zachutná jeho mix blues rocku a hard rocku, můžete zjišťovat například díky ukázkám v e-shopu Amazon.


Be'lakor - Vessels (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: melodický death metal

Be'lakor - Vessels
Deathmetaloví fajnšmekři jistě znají formaci Be'lakor, která nyní přichází na scénu se čtvrtou studiovou deskou "Vessels". Tvrdou a přitom citlivou a melodickou, poutavou a drsnou v tom smyslu, že vtáhne celý váš svět do své temnoty. Osazenstvo pětičlenné kapely k ní ještě prozradilo: "Tato deska je výsledkem více než roční velice tvrdé práce a bez nadsázky se všichni shodneme na tom, že pro nás představovala největší výzvu. Je bohatší než jakékoliv naše jiné album - cílem bylo vytvořit vzrušující a pestré dílo. Navíc, současně jde také o naše první koncepční CD, takže naše texty musely být o několik tříd výš."


Tip týdne

The Hot Sardines - French Fries & Champagne (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dixieland / hot jazz / ragtime

The Hot Sardines - French Fries & Champagne
Je to zhruba rok a měsíc, co jsme vám poprvé představili newyorskou jazzovou, respektive dixielandovou formaci The Hot Sardines s jejich eponymním albem, které je uvedlo do širšího povědomí. Nyní přichází s další deskou "French Fries & Champagne", kde pokračuje jejich styl New York potkává Paříž. Svým způsobem to naznačuje i název, kde za french fries se ukrývá nevázaný a nekultivovaný hot jazz ve stylu čtyřicátých a padesátých amerického jihu a za champagne se skrývají elegantní a lehké aranže balad. Sardinky v jedenácti písničkách sahali do historie, takže uslyšíte například "Running Wild" z "Někdo to rád horké", "Addicted To Love" Roberta Palmera And The Power Station nebo klasiku Elly Fitzgerald a Chicka Webba "When I Get Low, I Get High", kde si mužský part střihnul herec Alan Cumming. Ukázky všech songů nabízí internetový obchod Amazon.


Steve Hackett - The Total Experience Live In Liverpool (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Turin Brakes - Lost Property
Progrockový kytarista Steve Hackett má za sebou úspěšná vystoupení v rámci turné Acolyte To Wolflight With Genesis Revisited Tour, v rámci kterého se rozhodl pořídit i záznam pro nový živák na 2CD / 2DVD. Původně mělo natáčení koncertu proběhnout na londýnské show, ale umělec se nakonec rozhodl pro Liverpool: "Je to neobyčejné město a místní hala filharmonie je také neobvyklá. Navíc z Liverpoolu snad není žádná opravdu dobrá kapela. A tak jsem se rozhodl pořídit záznam odsud." Na turné předvedl i skladby z dob, kdy působil u Genesis. Proto svou show rozdělil na dva sety, jeden věnovaný své sólové tvorbě a druhý právě skladbám Genesis.


Incognito - In Search Of Better Days (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz funk

Incognito - In Search Of Better Days
Anglická formace Incognito, která letos slaví sedmatřicet let své existence, se rozhodně nechystá polevit ze svých aktivit a ani ne rok po londýnském živáku vydává nové řadové album, v pořadí sedmnácté, s názvem "In Search Of Better Days". Lepší zítřky hledají tentokrát v celkem čtrnácti skladbách, kde mixují vedle obvyklého jazzu a funku také drum & bass, beaty, syrové groove, deep soulful house a další vlivy rocku a blues z šedesátých a začátku sedmdesátých let. Na pomoc si k tomu přizvali několik, většinou velmi soulově laděných, hostů, jako jsou třeba Imaani, Vanessa Haynes, Tony Momrelle, Katie Leone, Vula Malinga, nebo také kytaristu Stuarta Zendera. K nim se pak přidali ještě speciální hosté jako pianista Avery*Sunshine, bubeník Richard Spaven, perkusista Jody Linscott a japonská kytarová legenda Tomoyasu Hotei. První ochutnávku alba v podobě teaseru tří songů servíruje YouTube.com kanál vydavatelství earMUSIC.


Sandra - The Very Best Of Sandra (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Sandra - The Very Best Of Sandra
Německá zpěvačka Sandra letos slaví čtyřicet let od vydání svého prvního singlu "Andy mein Freund", který byl sice na poměrně dlouhou dobu jediný, ale i tak si toto výročí zasloužilo ohlédnutí v podobě kompilace "The Very Best Of Sandra". Výběr písniček ovšem tentokrát Sandra svěřila svým fanouškům, kteří svým hlasováním vybrali celkem pětadvacet písniček. K nim pak zpěvačka doplnila ještě pět bonusů včetně dosud nevydaného remixu "In The Heat Of Night". K dispozici navíc bude i verze rozšířená o DVD, které obsahuje šestadvacet videoklipů. Jak fanoušci vybírali, zjistíte prostřednictvím Supraphonline.cz.


Tomáš Netopil, Filharmonie Essen - Bohuslav Martinů: Ariane, Dvojkoncert (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Tomáš Netopil, Filharmonie Essen - Bohuslav Martinů: Ariane, Dvojkoncert
Přední český houslista a dirigent Tomáš Netopil nastudoval se svoji Essenskou filharmonií operu Bohuslava Martinů "Ariane", založená na řecké báji o královské dceři Ariadně, která pomůže Théseovi zabít Mínótaura. Stalo se tak po dlouhých třiceti letech od doby, kdy tuto operu uváděla Česká filharmonie pod taktovkou Václava Neumanna. Titulní roli Ariadny ztvárnila Simona Šaturová a na CD doplní záznam této jednoaktové opery ještě "Dvojkoncert pod dva smyčcové orchestry, klavír a tympán". Krátké nahlédnutí do obsahu nahrávky poskytuje Supraphonline.cz.


Michal David - Decibely lásky (soundtrack) (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Michal David - Decibely lásky (soundtrack)
Již před několika měsíci vstoupil do českých a slovenských kin film "Decibely lásky", v němž po dlouhých letech opět propůjčil Michal David svůj hlas Rudolfu Hrušínskému nejmladšímu. Nyní do obchodů s hudbou přichází soundtrack k tomuto filmu s více jak dvacítkou skladeb, které má na svědomí právě Michal David. Díky tomu jsou "Decibely lásky" jeho prvním albem s původní tvorbou po dlouhých pěti letech. Nahrávka je mixem filmových melodií a celkem třináctky filmových songů, kde v devíti z nich zpívá sólově sám autor nebo v duetech. Na nich se podíleli další herci a zpěváci jako Pavel Horváth, Alžběta Bartošová, Filip Cíl, Marika Šoposká, či Karel Gott. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí e-shop Supraphonline.cz.


Dále vychází:

Dawn Of Disease - Worship The Grave (Mystic Production)
Earth Ship - Hollowed (Mystic Production)
Faithsedge - Restoration (Bertus)
Grave Desecrator - Dust To Lust (Mystic Production)
Old Fire - Songs From The Haunted South (Mystic Production)
Ramin Djawadi - Game Of Thrones (Music From The Hbo® Series - Season 6) (Sony Music)
Různí - Top Dj'S 2016 (Universal)
See Siang Wong - Chopin & Beethoven: Piano Concertos (Chamber Music Versions) (Sony Music)
YG - Still Brazy/Deluxe (Universal)

Vychází na vinylu:
Anderson/Stolt - Invention Of Knowledge (Sony Music)
Bad Company - Live 1977 (Warner Music)
Colvin & Earle - Colvin & Earle (Universal)
Doro - Strong And Proud (Mystic Production)
Electric Light Orchestra - All Over The World: The Very Best Of Electric Light Orchestra (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Discovery (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Face The Music (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Time (Sony Music)
Grave Desecrator - Dust To Lust (Mystic Production)
Heart - Dreamboat Annie (Universal)
Max Herre - Max Herre (Sony Music)
PJ Harvey - The Hope Six Demolition (Universal)

Reedice:
Steve Vai - Modern Primitive / Passion & Warfare (25th Anniversary Edition) (Sony Music)

NÁZORY
  • Noví Broods jsou opět skvělí, sebevědomějš... (Tomáš , 26.06.2016 13:23) Reagovat

    Noví Broods jsou opět skvělí, sebevědomější, tanecnejsi. Jsem rád, že nenastal u druhé desky průšvih jako u Mrs.&Mr. Pro ty, co mají rádi komerčnější triphop, či jemné elektro a feel good music, určitě ideální volba :~)

  • Souhlasím s Tomášem.. Nová deska Broods je skv... (Petr , 27.06.2016 07:59) Reagovat

    Souhlasím s Tomášem.. Nová deska Broods je skvělá.. Já o nich vůbec nevěděl, takže pro mě zajímavý a milý objev :-) A ten song s Tove Lo...... Ach :-)

  • Načeva (paul91, 28.06.2016 12:16) Reagovat

    A já doufal, že Načeva vydá nový materiál a po dlouhé době je bude dělat texty Jáchym Topol a ono to je jen oprášený starých songů v novém kabátě. Ale to taky není špatné.

  • Be'lakor (tomi, 28.06.2016 20:04) Reagovat

    Be'lakor je skutečná lahůdka. Tuto skupinu jsem objevil teprve nedávno, ale teď patří mezi nejoblíbenější. Občas zní (myslím spíše na starších deskách) jako naše Silent stream of godless elegy, nebo Opeth.
    A jaký je Be'lakor: tvrdý, ale melodický, epický, ale ne pompézní, technicky dokonalý, ale ne nudný.. Skupina navíc působí nanejvýš sympaticky a civilně.

  • https://www.youtube.com/watch?v=lBdRra2tYp8 https... (tomi, 28.06.2016 20:30) Reagovat

    httpswww.youtube.com/watch?v=lBdRra2tYp8
    httpswww.youtube.com/watch?v=m2G-eiEBoJ0
    httpswww.youtube.com/watch?v=Kqrlb1E9n9I
    Několik ukázek této nejatmosféričtějsí skupiny světa z posledních 3 alb.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)
- Audio: The Black Crowes se po čtrnácti letech vracejí. Song "Wanting and Waiting" je poctou starosvětskému rocku (16.01.2024 14:54)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu