Kaiser Chiefs vystoupí na Sázavafestu jako hlavní headliner

21.06.2012 12:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kaiser Chiefs
© facebook interpreta
Všichni milovníci kvalitní hudby se v srpnu sejdou na Sázavafestu! Díky společnosti Ticketportal si navíc mohou koupit v předprodeji vstupenky za velmi příznivé ceny. Oproti těm, které budou vydávány na místě, jsou třídenní lístky levnější o více než čtyři sta korun. Nově je možné při nákupu vstupenek v Ticketportal zakoupit i doplňkovou službu Poukaz ČD na dopravu.

Prvoligoví headlineři se zúčastní letošního dvanáctém ročníku Sázavafestu, který se uskuteční ve dnech od 2. do 5. srpna 2012. Pořadatelům se podařilo pro festival získat megastars kytarové i taneční scény. Světově známí indie rockoví umělci Kaiser Chiefs, DJská legenda Paul Oakenfold a Fun Lovin’ Criminals zahrají v prvním srpnovém víkendu v Benešově u Prahy. Od 1. června je u společnosti Ticketportal v prodeji limitovaná série vstupenek 1+1 vstupenka zdarma.

Naprostou novinkou společnosti Ticketportal je doplňková služba Poukaz ČD na přepravu tam a zpět do místa konání akce, který si můžete zakoupit při nákupu vstupenek, a to v případě, že se akce nekoná v místě vašeho bydliště. Poukázka ČD stojí 320 Kč.

Hudební festival Sázavafest přichystal všem svým návštěvníkům nevšední hudební zážitek. Na "klasická“ hudební pódia se vedle Kaiser Chiefs a Paula Oakenfolda postaví Molotov, Katarína Knechtová nebo Lyre Le Temps, autoři songu k oskarovému filmu "The Artist". Z domácích hudebních interpretů vystoupí Sto zvířat, Charlie Straight, Nightwork, Mig 21, Xindl X, Monkey Business. Legendární kapela Mňága a Žďorp oslaví vystoupením pětadvacátého výročí svého působení.

V nové Promopro Dance Hall pak vedle DJe Saka Noela vystoupí Mike Candys, švýcarský DJ, který ovládá charts svým hitem "One Night In Ibiza", dále Dennis Sheperd či populární český DJ Chris Sadler. Návštěvníky Sázavafestu čeká i řada nehudebních vychytávek. Své dítě můžete během festivalu nechat hlídat v dětském koutku nebo oslavit padesáté narozeniny s Michalem Vieweghem spoustou autorského čtení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY