Podívejte se na "Princess Of China" Coldplay a Rihanny

04.06.2012 12:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Coldplay feat. Rihanna - Princess Of China
© facebook interpreta
Singlovka "Princess Of China" je v pořadí čtvrtým singlem z aktuálního alba Coldplay "Mylo Xyloto", které tato britská čtveřice přijede představit v 16. září i do České republiky. Klip k zmiňované písní kapela (či spíše pouze Chris Martin) a Rihanna natáčeli 22. a 23. března v Taiko Center v Los Angeles.

Zpěvačka Rihanna finální podobu klipu nazvala úžasnou a přirovnává video k traileru na jeden z legendárních kung-fu filmů. To vcelku souhlasí, neb video není skoupé ani na čínské bojovníky či levné efekty s létajícími samuraji, které se v těchto filmech pravidelně objevují. Nejdůležitějším samurajem je samozřejmě sám Martin, mezi gejšami hraje pro změnu prim americká zpěvačka, která na chvíli taktéž po samurajském meči sáhne. Kromě klipu se pod článkem můžete podívat i na zajímavé behind the scenes.

Co se vstupenek na pražský koncert kapely Coldplay týče, můžeme všechny fanoušky uklidnit. V současné době jsou v síti Ticketpro k dispozici ve všech kategoriích, včetně VIP balíčku, jenž obsahuje i speciální dárek od samotné kapely. Ten pořídíte za necelých sedm tisíc korun, nejlevější vstupenky pak jsou aktuálně k mání za 1 200 Kč. Připomeňme, že v roli předskokanů se představí Marina & The Diamonds a Frank Ocean.

Aktuálně se kapela nachází na několika britských zastávkách svého turné, následně se přesune opět za velkou louži. Tam ji čeká dalších pětadvacet koncertů po Spojených Státech a Kanadě. Od 28. srpna bude na řadě evropské publikum.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY