Peter Heppner vydává své "Srdce z kamene"

21.05.2012 13:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Peter Heppner - My Heart Of Stone
© facebook interpreta
Německý zpěvák Peter Heppner je znám především jako vůdčí osobnost dnes již neexistující kapely Wolfsheim, poslední léta ale veškerý svůj čas věnuje svým sólovým projektům. V těchto dnech vydává další plod několikaleté práce.

Právě totiž přichází na trh jeho druhé sólové album "My Heart Of Stone". V základní verzi deska nabízí šestnáct písní a z větší části je nazpívána v angličtině, některé skladby jsou pro změnu v Heppnerově rodné němčině. To je příklad i aktuálního singlu "Meine Welt", na jehož video se můžete podívat zde.

Zmiňovaná deska je v německy mluvících zemích v prodeji od 18. května, v několika dalších evropských státech vychází již v pondělí 21. května, Česká republika k nim ale prozatím nepatří. Pro opravdové labužníky je deska k mání i v limitované deluxe verzi, která přináší druhý disk s dalšími jedenácti skladbami. Pokud by někomu klip k aktuálnímu singlu nestačil, zde se můžete podívat na malý medley k albu, a pokud ovládáte němčinu, tak vám Peter Heppner prozradí i něco ke vzniku a obsahu desky.

Mimochodem, pokud si Petera Heppnera na Facebooku olajkujete, můžete si z nové desky stáhnout zdarma píseň s kontroverzním názvem "God Smoked".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY