Do Prahy se chystají She Wants Revenge

14.03.2012 11:56 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

She Wants Revenge
© facebook interpreta
Se svým třetím albem "Valleyheart" dosáhli američtí She Wants Revenge dynamické katarze, ve kterou doufá každá kapela - vylétnout nad všechny své rozmanité vlivy. She Wants Revenge dosáhli svého nezaměnitelného zvuku, se kterým se 24. května v pražském Lucerna Music Baru pochlubí i českému publiku.

Po úspěchu svého prvního alba "She Wants Revenge", druhé desky "This Is Forever" a po letech koncertování se She Wants Revenge - a hlavní dvojice Justin Warfield a Adam Bravin - rozhodli opustit svoji gramofirmu a dát si pauzu, aby se zabývali jinými zájmy - fotografováním, DJováním, psaním scénářů filmů a scénářů pro televizi, reklamami a prací inženýrů a hudebních míchačů. Jejich cesty se ale po čase znovu spojily.

Najednou z nich byla regulérní rocková kapela o čtyřech členech. Zavřeli se do nahrávacího studia, aby dali podobu vizi, která se rodila v jejich hlavách: tematicky rozvolněnému koncepčnímu albu, které se odehrává v jejich milovaném San Fernando Valley na dohled od Holywoodu. Kapela k albu "Valleyheart" vytvořila deset krátkých filmů, nebo, chcete-li, 'webisodes', jeden ke každé písničce, které vizuálně dotvářejí příběhy písní na albu. A jejich živé podání bude zážitkem, na který se nezapomíná.

Vstupenky za 350 Kč (+ poplatky) budou v prodeji od 15. března v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu pak zaplatíte 450 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY