Roxy Late Night Acoustic Chill Out Show Case přinese premiéru nových songů The Prostitutes

05.03.2012 15:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Roxy Late Night Acoustic flyer
© facebook interpreta
Chcete si užít koncerty zajímavých jmen a mít je doslova na dosah ruky v unikátním komorním prostředí, které nemá daleko k pohodlí vlastního obýváku? Pak dorazte na třetí díl nového koncertního projektu Roxy Late Night Acoustic Chill Out Showcase! Jeho hosty tentokrát budou 13. března v Chill Outu Roxy indie-punkoví výtržníci The Prostitutes, kteří v exkluzivním akustickém setu představí krom dobře známých věcí také zbrusu nové písně ze své třetí řadovky, již kapela nahrávala na sklonku února s renomovaným producentem Martinem "Youth" Gloverem (mj. Killing Joke, The Verve či The Orb).

Dle informací, které o zatím bezejmenné novince The Prostitutes kolují, se můžeme těšit na nejživelnější, nejtvrdší, nejtanečnější a zřejmě i nejtemnější počin v jejich dosavadní diskografii. "Hledáme kořeny v berlínském zvuku 70. let a britské post-punkové a gotické scéně raných 80. let, ale chceme, aby celé album znělo přesně jako z roku 2012," nechali se slyšet v první tiskové zprávě k novince. "Doba, ve které žijeme, se od 'Hometown Zombies' dramaticky změnila, svět se vyhrotil a na únavu z okolí není čas. Je potřeba se vzepřít. Tak to cítíme a tak se to také promítlo do skladeb na desce. Jsou rychlejší a chladnější, než na předešlém albu," prozradila dále kapela. O to jedinečnější zážitek by pak mělo skýtat akustické provedení písní z novinky, na níž kapele finančně přispěli sami fanoušci a již The Prostitutes navážou na předchozí, kritikou i příznivci ceněné řadovky "Hometown Zombies" (2009) a "Get Me Out Of Here" (2006).

Předkapelou The Prostitutes bude akustické duo Kieslowski, které tvoří baskytarista a zpěvák kapely Bez peří a bývalý člen Houpacích koní dkp a zpěvačka Marie Kieslowski. Pro jejich tvorbu, kterou aktuálně zachytili na digitálním EP "Tanečnice", je charakteristický poklidný akustický pop a cit pro kouzlo okamžiku.

Vstupenky na Roxy Late Night Acoustic Chill Out Show Case s The Prostitutes a Kieslowski seženete v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Ticketsream za 180 Kč, na místě pak zaplatíte 250 Kč. Klub bude otevřen od 20:00. Kapacita je omezená!

Další díly Roxy Late Night Acoustic Chill Out Showcase proběhnou 3. dubna s Jamesem Harriesem (UK) & support (vstupenky již v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 100 Kč + poplatky) a 15. května s Republic Of Two & support.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY