Startuje další ročník pěvecké soutěže Czechtalent

17.02.2012 15:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Czechtalent 2012
© facebook interpreta
Prvního února byl vyhlášen již sedmnáctý ročník zlínského festivalu Czechtalent, který chce i letos dát šanci mladým zpěvákům a zpěvačkám populární hudby ve věkové hranici od 15 do 25 let. Pokud se chcete přihlásit, pošlete do 31. března na adresu pořádající agentury EMP Music přihlášku spolu s videonahrávkou umístěnou na YouTube. A&R oddělení EMP Music poté vybere z přihlášených 30 až 40 semifinalistů, kteří postoupí do semifinále. To se uskuteční 14. dubna v Golem Gambrinus Clubu ve Zlíně, kde odborná porota vybere 10 finalistů, kteří pak 26. května ve Velkém Kině ve Zlíně budou bojovat o vítězství ve finále. Za vítězství v soutěži Czechtalent 2012 získá zpěvák nebo zpěvačka finanční odměnu 20 000 Kč a pozlacenou sošku od sochařky Petry Vajdákové.

O vítězi bude rozhodovat odborná porota, ve které mimo jiné zasednou Miloš Skalka, Janis Sidovský, Stanislav Hložek, Vašo Patejdl, Ondřej Soukup, Petr Malásek, Eduard Krečmar, Ivan Rössler a další významní hudební producenti, skladatelé a publicisté.

Pokud máte pěvecký talent, neváhejte, přihlaste se do festivalu Czechtalent 2012 a nastartujte svou kariéru, stejně jako se to povedlo písničkáři Tomáši Klusovi. Přihláška, podmínky soutěže a další informace jsou k dispozici na oficiálních stránkách soutěže.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY