Favál Music Fest Vol. 4 nabídne francouzské duo Smash Hit Combo a Expect Anything

03.02.2012 15:25 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Smash Hit Combo
© www.myspace.com/smashhitcombo
Sobota 24. března 2012 nabídne již čtvrté, ovšem zároveň zřejmě i poslední vydání zavedené indoor festivalové tradice v Brně. Na podzim 2010 úspěšně odstartovaný ambiciózní projekt Favál Music Festu nabízel každé jaro a podzim akci, která dle pořadatelů představovala to nejlepší z české scény na poli moderního rocku a metalu plus jednoho až dva exkluzivní hosty ze zahraničí.

Vždy jste se mohli těšit na dva až tři klubové pojmy, zahraniční specialitu a to vše doplněné o prověřená brněnská jména a jednu zcela čerstvou a neokoukanou formaci, která celý program otevřela.

"To vše v tradičních prostorách brněnského klubu Favál, opět s akcemi na panáky, welcome drinkem a vzhledem k dané soupisce kapel za opravdu velmi příznivé vstupné," lákají pořadatelé na derniéru festivalu. Na koho se tedy můžete při posledním, ovšem zároveň nejnabitějším volume 24. března těšit?

Hlavními akvizicemi bude duo špičkových francouzských kapel - po roce přijedou v České republice už zavedení rapcore řezníci Smash Hit Combo a stoupající metalcoristé Expect Anything. Dále jste zvaní na zkušené slovenské nu-metalisty Head2down jako třetího zahraničního hosta a prověřené brněnské stálice v podobě trojlístku overhype, sic.engine a Descent Of The Scarlet Skies, kteří zde v domácí premiéře představí svého nového zpěváka. Celý večer pak otevřou mladíci Innervate. Další informace najdete na oficiální facebookové události akce nebo Facebook profilu festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY