3 x CD PAULA MCCARTNEYHO Kisses On The Bottom / 3 x CD ONE DIRECTION Up All Night / 3 x 2 vstupy na SCOOTER do Brna

13.02.2012 00:00 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 19. února včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Paul McCartney - Kisses On The Bottom
© facebook interpreta
Legendární brouk Paul McCartney rozhodně nepatří do starého železa. Válí i ve svých téměř sedmdesáti letech a pro své věrné natočil už šestnáctou studiovku, jež pojmenoval "Kisses On The Bottom". Na tu si přizval další velikány jako je Eric Clapton a Stevie Wonder, jež zahostovali se svými nástroji, zajímavostí je, že právě Paul svou kytaru během nahrávání odložil a vsadil pouze na svůj hlas. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PAULA MCCARTNEYHO "Kisses On The Bottom" vstoupíte tady.


One Direction - Up All Night
© facebook interpreta
Mladíčci z britských ostrovů říkající si One Direction omámili porotce a diváky tamější verze X Factoru. A proč zůstat u zdi, když mládí je dravé a chce expandovat do všech koutů Evropy. Našlápnutá prvotina "Up All Night" má třináct songů, z nichž jeden napsala i samotná Kelly Clarkson. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD ONE DIRECTION "Up All Night" vstoupíte tady.


Scooter plakát
© facebook interpreta
24. února se opět zaplní brněnská Kajot aréna. Skupina Scooter, jejíž jméno se stalo na poli světové hudební scény legendárním pojmem, vás přijede pobavit se svou zcela novou energickou show, kterou sami členové této skupiny označují za to nejlepší, co kdy mohli svým fanouškům nabídnout. Scooter s sebou také přiveze nové album, které vám exkluzivně představí v rámci svého celoevropského turné The Big Mash Up Tour 2012. Teď vám nabízíme jedinečnou možnost zahrát si o šest kusů vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na koncert SCOOTER do Brna vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY