Dvanáctá studiovka Meat Loafa vyjde koncem února

30.01.2012 08:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meat Loaf - Hell In A Handbasket
© facebook interpreta
Již v létě minulého roku jsme informovali o nové desce amerického rockového hudebníka Meat Loafa. V Evropě se jejího vydání dočkáme již koncem února.

Dvanáctá studiovka Michaela Lee Adaye aka Meat Loafa s názvem "Hell In A Handbasket" vyjde 27. února a bude obsahovat dvanáct písní. Placka vyšla již v minulém roce, ale prozatím byla určena pouze pro fanoušky v Austrálii. Produkce desky se ujal kytarista Paul Crook, který aktuálně hraje v doprovodné kapele Meat Loafa Neverland Express, ale hostoval například i na turné Anthrax.

Kolekce "Hell In A Handbasket" bude obsahovat hned několik nevšedních spojení. Meat Loaf si na natáčení pozval například Chucka D z Public Enemy, Marka McGratha ze Sugar Ray, amerického country zpěváka Trace Adkinse, amerického rappera Lil Jona nebo dlouholetou doprovodnou zpěvačku Patti Russo, s kterou na desce mimo jiné předělal i klasický hit The Beach Boys "California Dreamin'".

Tracklist alba bude vypadat takto: All Of Me, The Giving Tree, Live Or Die, Blue Sky/Mad Mad World/The Good God Is A Woman And She Don't Like Ugly (with Chuck D), Party Of One, California Dreamin' (with Patti Russo), Another Day, 40 Days, Our Love And Our Souls (with Patti Russo), Stand In The Storm (feat. Lil Jon, Trace Adkins and Mark McGrath), Blue Sky, Fall From Grace.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY