Poslechněte si celou desku "A Flash Flood Of Colour" Enter Shikari

12.01.2012 17:00 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Enter Shikari - A Flash Flood Of Colour
© facebook interpreta
Období zkraje roku je na nové tituly tradičně skoupé. Jen angličtí Enter Shikari jdou proti proudu a novou studiovou nahrávku "A Flash Flood Of Colour" vydávají už za několik dní, v pondělí 16. ledna. A čeští fanoušci jsou jako na trní. Po zářijovém pražském vystoupení očekávají další divočinu. Tentokrát s asijskou příchutí.

Skladby pro "A Flash Flood Of Colour", kterých najdeme v základní verzi alba celkem jedenáct, byly nahrány až v dalekém Thajsku, kam Enter Shikari odcestovali s producentem Danem Wellerem, s nímž se dali dohromady v době příprav "Common Dreads" (2009).

Skupina Roua Reynoldse se ale během prací na své třetí regulérní desce neobešla bez obtíží. Ty největší jí způsobily letní nepokoje v Londýně, které zapříčinily požár distribučního skladu PIAS. Následky byly pro kapelu devastující. "Spousta britských indie labelů, včetně našeho Ambush Reality, tam měla většinu svého zboží. A teď je všechno v plamenech," hlesl tehdy ze zámořského turné Reynolds. Na pohodě kapele nepřidal ani shon kolem vánočních svátků, kvůli kterému se uvedení "A Flash Flood Of Colour" na trh o týden zpozdilo. Firma nestíhala nosiče vyrábět.

Nový termín už se podařilo stihnout a "A Flash Flood Of Colour" tak vychází příští týden u labelů Ambush Reality (UK) a Hopeless Records (USA). Kompletně k poslechu je teď i na serveru Alternative Press. Neváhejte a zamiřte tam.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY