Utekl název a tracklist Madonniny nové desky?

05.01.2012 09:03 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Madonna
© madonna.com
Třiapadesátiletá královna popu Madonna vydá nejspíše na jaře, údajně v březnu, svou dvanáctou studiovku. Zjevně má ale v týmu nejbližších spolupracovníků nějaký nedůvěryhodný element - nějak záhadně se jí totiž tratí přísně tajné informace...

Před Vánocemi byl zatčen jeden Madonnin španělský fanoušek za to, že hodil na net její nový singl "Gimme All Your Luvin'", který si měl odbýt premiéru až o Halftime Show na Super Bowlu XLVI (5. 2. 2012). Zpěvačka se rozhodla pátrat, jak se týpek k songu vůbec dostal, a nyní zjistila, že zrádcem je s největší pravděpodobností někdo z jejího blízkého okolí. Díky tomu dotyčnému tak po světě už nějakou dobu poletuje například několik z nových písní a stovky hodin videozáznamů, které se "ven" dostat neměly.

Madonna - LUV (leak?)
© perezhilton.com
Pokud byste o tyto ilegální materiály měli zájem, musíte si taky pěkně naspořit, jejich ceny se pohybují "v řádech několika tisíc dolarů".

Po předchozím odstavci je jen méně překvapivou novinou, že někdo zpeněžil i fotografii něčeho, co je s největší pravděpodobností jedno z přísně střežených promo CD. Ať žijí lidi jako Perez!

Pokud je vpravo viditelný obrázek pravdivý, nová deska Madonny nese titul "LUV" a nabídne čtrnáct nových songů.

Názvy očekávaných kousků vypadají následovně: Trust, Dangerous Faith, Sitting On The Whole World, Turn Up The Radio, Waving With The Crowd, Suspended To The Light, Gimme All Your Luvin’, Crossed Fingers, Birthday Song, Reason & Passion, Masterpiece, Solar Salvation, The Darkness Void, Revelation.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY