Leak Madonnina nového singlu: policie zatkla fanouška

23.12.2011 10:59 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Madonna
© gleefan.com
Rok 2012 má být ve znamení Madonny. Podepsala novou smlouvu, chystá pro fanoušky novou desku a již brzy se do rádií přiřítí její nový singl "Gimme All Your Luvin" (dříve "Give Me All Your Love"). Ten už však zná celý internet, před několika týdny song totiž unikl.

Na globální síť se ale písnička nedostala sama od sebe. Policie vypátrala pachatele, který song na net umístil, a následně ho zatkla. Akce se odehrála v severním Španělsku, konkrétně ve městě Zaragoza, kam si policisté přišli pro velkého Madonnina fanouška, který prý měl v počítači další vzácný nevydaný materiál zpěvačky.

Pachatel s iniciálami J.M.R. byl obviněn a následně propuštěn. Když se v listopadu první singl z nadcházejícího alba dostal na internet, Madge neskrývala své zklamání. Uniklá verze byla však nedokončeným demem - finální počin bude totiž obsahovat navíc vokály zpěvaček Nicki Minaj a M.I.A. Všechny tři dámy už společně natočily videoklip a kromě jiného se chystají na společné vystoupení ve finále amerického fotbalu, který každoročně patří mezi nejsledovanější pořady v celé USA.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY