Třetí nahrávka Enter Shikari dostala konkrétní tvář, vyjde v lednu

13.10.2011 10:40 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Enter Shikari, Roxy, Praha, 14.9.2011
© Vojta Florian / musicserver.cz
Už na samém začátku léta jsme informovali o tom, že Enter Shikari připravují nové studiové album. Dokonce bylo známo i to, že jeho vydání je v plánu pro začátek příštího kalendářního roku. Konkrétní datum však bylo zahaleno tajemstvím. Stejně tak tracklist i samotný název sbírky. Dnes už víme prakticky vše, britská média přinesla o třetí desce detailní informace.

Nástupcem "Take To The Skies" (2007) a "Common Dreads" (2009) bude titul "A Flash Flood Of Colour" a Enter Shikari ho doma v Anglii vydají 9. ledna pod vlastním labelem Ambush Reality, který výrazně poškodily letní nepokoje v metropoli Londýně. Za oceánem uvede album na trh nakladatelství Hopeless Records, s nímž kapela podepsala kontrakt v létě.

"A Flash Flood Of Colour" nabídne celkem jedenáct písní, o jejichž produkci se postaral Dan Weller. Jejich názvy jsou následující: System..., ...Meltdown, Sssnakepit, Search Party, Arguing With Thermometers, Stalemate, Ghandi Mate, Ghandi, Warm Smiles Do Not Make You Welcome Here, Pack Of Thieves, Hello Tyrannosaurus, Meet Tyrannicide a Constellations.

Pilotní singl "Sssnakepit" i s videoklipem je k vidění/poslechu zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY