První poprázdninová Medúza přivítá Markétu Konvičkovou

09.09.2011 10:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Markéta Konvičková v Medúze
© facebook interpreta
Zpěvačka Markéta Konvičková je hostem první poprázdninové Medúzy. A poprvé ji tu uvítá nová moderátorská dvojice, kterou spolu s už zavedenou Klárou Vytiskovou tvoří i stále populárnější Petr Cerha, zvaný Nasty. Ten se současně podílí i na moderování hudebního pořadu Musicblok, který se od září s Medúzou propojuje v projektu České televize nazvaném MM - Dvojitá dávka muziky.

A nový moderátorský tandem Medúzy se během rozhovoru s Markétou skutečně osvědčil. Řeč pochopitelně přišla i na její nové album "Kafe, bar a nikotin", jehož název logicky vyvolal otázku, jak jdou především "bar a nikotin" dohromady s faktem, že je zpěvačce teprve sedmnáct let. Markéta se ale rozpovídala i o tom, že svoji desku natáčela na stejný mikrofon jako Britney Spears či kdo ze slavných herců je její typ. A současně ve studiu předvedla akustickou verzi svého aktuálního singlu "Cizí světy".

Z hudebních novinek se v Medúze můžete těšit na nové klipy od Lennyho Kravitze, Exampla, Tata Bojs, Katy Perry nebo Coldplay. Premiérově ji odvysílá ČT2 v sobotu 10. září krátce po poledni a pořad Musicblok bude hned následovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY