SuperHeavy prozradili zbývající detaily k desce

23.08.2011 09:02 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

SuperHeavy - SuperHeavy
© facebook interpreta
Pár dní zpátky jste mohli zahlédnout videoklip k prvnímu singlu "Miracle Worker" rockové superskupiny SuperHeavy. Tu, pokud nevíte, tvoří pětice Mick Jagger, Joss Stone, Dave Stewart, Damian Marley a A. R. Rahman. V tuto chvíli jsou venku poslední detaily k jejich eponymnímu superdebutu.

Album nabídne dvanáct songů, i když formace údajně stihla nahrát více než pětatřicet demáčů a některé trvaly, jako správné jammovačky, více než hodinu. Kapela potají tvořila po dobu osmnácti měsíců, veřejnosti se s projektem pochlubila až v květnu. Mick Jagger se nechal slyšet, že chtěl s projektem zkusit prolnout žánry, které k sobě vůbec nepasují, a výsledek bude prý pestrý, od reggae přes balady až po pseudoindickou hudbu.

Tracklist standardní verze debutu SuperHeavy, který bude k dostání po 19. září, vypadá takto: Superheavy, Unbelievable, Miracle Worker, Energy, Satyameva Jayathe, One Day One Night, Never Gonna Change, Beautiful People, Rock Me Gently, Can't Take It No More, I Don't Mind, World Keeps Turning.

Níže si můžete poslechnout kousek druhého singlu "Satyameva Jayathe" (národního motta Indie; v překladu něco jako "Pravda vítězí"), ve kterém Jagger zpívá v sanskrtu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY