Dara Rolins se vrací, deska vyjde v září

11.08.2011 10:26 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Dara Rolins
© dararolins.cz
O Daře Rolins se poslední dobou psalo v souvislosti se vším možným, jen ne s hudbou. To by se ale mělo změnit. V Česku i na Slovensku populární zpěvačka totiž chystá novou desku. Album sice zatím nemá definitivní název, jisté je jen to, že by mělo vyjít koncem září. A Rolins slibuje fanouškům nejedno překvapení.

Zpěvačka totiž na nahrávce spolupracuje hned s několika producenty. Podstatnou část desky mají pod dohledem britští Kosheen, kteří se před několika dny představili živě na Sázavafestu. V Česku patří k nejoblíbenějším klubovým atrakcím a pravidelně tu vystupují. Narazit na ně můžete i v tuzemském rozhlasovém éteru, kam jim dopomohlo angažmá v reklamě pro Vodafone. Jejich spolupráce s Darou bude jistě zajímavá nejen pro hudební příznivce.

První ukázkou z alba je skladba "Nebo, peklo, raj", pod kterou je podepsán Tomi Popovič, slovenský zpěvák a producent, jenž se prosadil i za oceánem. Do povědomí české a slovenské veřejnosti se nejvýrazněji zapsal jako autor hitu "Pribeh", který napsal pro Tinu a Rytmuse. Na Slovensku už se pilotní ochutnávka z připravované placky Dary Rolins dostala do Radio Top 100.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY