Společná deska Jay-Zho a Kanyeho Westa vyjde začátkem srpna

12.07.2011 08:11 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Jay-Z & Kanye West - Watch The Throne
© facebook interpreta
O společném albu Jay-Zho a Kanyeho Westa jsme vás již informovali. Nyní je k očekávané desce "Watch The Throne" venku i několik podrobností: vyjde 2. srpna a už nyní si ji můžete předobjednat.

O titulku alba se postaral italský umělec a módní návrhář Riccardo Tisci, který je kreativním ředitelem Givenchy (značka oblečení, parfémů a kosmetiky). Nahrávka, na které se dočkáte i Beyoncé, ve standardní edici nabídne dvanáct skladeb, v deluxe verzi pak ještě o čtyři stopy více. Deska vzniká od srpna 2010 a dle Westa bude "hodně temná a sexy".

Pokud jste na album zvědaví, můžete občas kontrolovat speciální web watchthethrone.com, na kterém je možné si desku i předobjednat. Tracklist standardní edice vypadá takto: No Church In The Wild (ft. Frank Ocean), Lift Off (ft. Beyoncé), Niggas In Paris, Otis (ft. Otis Redding), Gotta Have It, New Day, Prime Time, Who Gon Stop Me, Murder To Excellence, Welcome To The Jungle, Sweet Baby Jesus (ft. Frank Ocean), Why I Love You (ft. Mr Hudson). Deluxe edice bude bohatší o stopy: Illest Motherfucker Alive, H*A*M, That's My Bitch, The Joy (ft. Curtis Mayfield).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY