Rytmus zmlátil moderátora Kazmu a vše si natočil na mobil

09.06.2011 16:27 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Rytmus
© Petr Doupal / musicserver.cz
Známý internetový moderátor Kazma v nedávné době natočil parodii, ve které si utahoval ze slovenského rappera a jednoho z porotců nedávno skončené Česko Slovenské SuperStar Rytmuse. Ten na věc reagoval výhrůžkami, které se vystupňovaly až do takové míry, že se rozhodl vzít vše do svých rukou. A to doslova - Kazmovi totiž přišel přímo do studia udělit lekci.

Agresor se pak neváhal pochlubit na svém Facebooku videem, ve kterém je celá událost zaznamenána. Kazma dnes na situaci reagoval oficiálním prohlášením, ve kterém incident potvrdil a přiložil fotografii dokumentující jeho stav. Následovat prý bude trestní oznámení. Otázkou zůstává, zda mělo jít o publicity stunt nebo o skutečnou událost. V obou případech však chování slovenského umělce budí rozpaky.

Že je rapper Rytmus agresivní povahy, je celkem známá věc. Jen na YouTube.com si můžete pustit celou plejádu videí, ve kterých se účastní potyček (např. zde nebo tady). Kromě vyřizování účtů se Patrik Vrbovský momentálně věnuje i dokončování své desky "Fenomén".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY