Podívejte se na "Love Love" Take That

30.05.2011 10:30 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Take That
© takethat.com
Britská pětka Take That vydala ve své původní sestavě vloni svou novou desku "Progress" a na 13. červen si pánové nachystali pro fanoušky i první EP za celou svou kariéru, která začala v roce 1990. Nyní se můžete podívat na zbrusu nové video k singlu "Love Love", který se objeví právě na ípíčku nazvaném "Progressed".

Jak již bezpochyby víte, song "Love Love" zazní v nových "X-Menech", možná jste i postřehli, že Take That se songem neotáleli a hned v den jeho vydání jej představili živě na National Movie Awards. Nyní jsou již venku i všechny zbylé detaily k očekávanému EP, jehož prvním singlem je i tento kus. EP nabídne osm dosud nevydaných písní, ke kterým bude přibalena i deska "Progress", vyjde digitálně i jako dvojdiskové CD.

O produkci EP se postaral opět Stuart Price, skládali samozřejmě sami členové. Kupříkladu pod songy "Beautiful" a "Don't Say Goodbye" je podepsán Gary Barlow, "Alien" je dílem Robbieho Williamse a "The Day The Work Is Done" pochází z pera Marka Owena.

Tracklist EP (čili prvního disku "Progressed") vypadá takto: When We Were Young, Man, Love Love, The Day The Work Is Done, Beautiful, Don't Say Goodbye, Aliens, Wonderful World. A video k "Love Love" takto:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY