Vyhrajte volné vstupy a dárky k Trancefusion

27.04.2011 07:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trancefusion flyer
© facebook interpreta
Jak jsme již v minulém týdnu informovali, tuto sobotu, tedy 30. dubna, se v Praze uskuteční obrovská taneční party. My na poslední chvíli nabízíme volné vstupy a nějaký ten dárek k tomu.

Do metropole o víkendu zavítají takové DJské ikony, jako je ATB, Dash Berlin, německá legenda Cosmic Gate, fenomenální DJ a producent Roger Shah nebo americký tranceový mág Sean Tyas. Celý tento nový koncept dostal název Trancefusion a tuto sobotu vypukne v pražském Průmyslovém paláci na Výstavišti. Speciálním hostem bude australská zpěvačka Emma Hewitt, jejíž hlas můžeme znát z mnoha hitů těch, kteří na Trancefusion taktéž vystoupí.

Poslední lístky na tuto akci jsou sice ještě v prodeji, my ale nabízíme dvěma výhercům volnou vstupenku a k tomu navíc i podepsané album Rogera Shaha nebo ATBho. Stačí nám e-mailem napsat název nové desky Němce Andrého "ATB" Tannebergera, která právě v těchto dnech vychází. Dva šťastné výherce budeme e-mailem kontaktovat ve čtvrtek po šesté hodině večerní, proto nezapomeňte připsat své telefonní číslo. Hodně štěstí!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY