Podívejte se na "Jebe" Rytmuse

28.03.2011 12:00 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Rytmus - Jebe
© facebook interpreta
Rytmus to má v hlavě srovnané. Ví, co chce, ví, jak toho dosáhnout. Jeho business plán je dokonalý. Sto čtyřicet tisíc facebookových oveček, které hltají každý rapperův pšouk, je toho důkazem. Patrik Vrbovský je opravdová česko-slovenská superstar. A zaslouženě. Kdekdo namítne, že jeho tvorba je stupidní, Patrik si však může dovolit nahrát cokoliv a stejně s tím mít úspěch.

Nová deska, plánovaná na tento rok, bude rozhodně bořit prodejní hitparády, už dva taneční singly se staly instantními hity. Tři týdny staré "Technotronic Flow" dosáhlo na YouTube už 1,7 milionu zhlédnutí a novinka "Jebe" to může stihnout ještě rychleji. Tvorbu klipu Rytmus opět svěřil osvědčeným Imagine Vision, a vizuál je tak na jedničku. Blikavé video doplňují tanečníci The Pastels, track produkoval Sukowach.

Záměrně debilního textu se po prvním poslechu nedá zbavit, otázkou jen zůstává, jak na sprostá slova budou reagovat rádia. "Jebe" je přece jen za hranicí. Na klip se podívejte níže a do diskuze můžete přidat svůj názor. Nezapomeňte ale, že Rytmus má v p...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY