Hřmotní Američané Coliseum zakončí turné v České republice

27.03.2011 10:44 - Viktor Palák | foto: facebook interpreta

Coliseum
© Nick Thieneman
Tři zastávky, které navíc zakončí jejich aktuální evropské turné, si pro Českou republiku připravili američtí Coliseum. Reprezentanti hutného hardcoru právě propagují nahrávku "House With A Curse", která byla shodně přijata jako dosavadní vrchol jejich tvorby.

"Coliseum se za svoji existenci zapsali coby kapela, beroucí si z rock'n'rollu jeho dravost a přímočarost, kterou znásilňují poctivou dávkou d-beatu, klasického hardcoru z počátku 80. let a v neposlední řadě dobrým metalem," charakterizují kapelu pořadatelé z Loser Crew.

Zatímco minulé album vyšlo u labelu Relapse, novinku zaštítili vydavatelé z Temporary Residence, kteří vydávají též The Black Heart Procession, Explosions In The Sky anebo Envy.

Dne 29. března zahrají Coliseum v pražském klubu 007 (předkapely Mother a Phoenix 2), o den později v Nevinárně v Hradci Králové (předkapely Argonaut a K.O.Ž.). Turné pak kapela zakončí ve čtvrtek 31. března v brněnském klubu Yacht, kde se představí rovněž místní Tummo, tedy představitelé temného hardcoru, jimž brzy vyjde debutová deska.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY