Ben Cristovao točí klip k mimozemskému singlu

28.03.2011 17:02 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ben Cristovao
© Natalie Benešová
Finalista prvního ročníku Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao bere český showbusiness útokem. Vedle role v nové řadě seriálu "Ordinace v růžové zahradě" si našel čas i na přípravu nové hudby. Vydá singl "Mimozemšťanka/Alien Girl", ochutnávku z připravované anglicko-české desky. Novinka se na pultech objeví začátkem května.

Ústřední singl má představit nové pojetí hudby Bena Cristovaa. Fanoušky dle propagačních materiálů zaujme především odlišným přístupem k současnému popu, který má navíc nezvyklou hudební hloubku. "Písni 'Alien Girl' jsem věřil od chvíle, kdy jsem ji napsal. Osobně je to má nejoblíbenější skladba, takže doufám, že se bude líbit i fanouškům," dodal zpěvák, tanečník a herec. Vznikne i videoklip, který vezme diváky do jiné galaxie, na pořádnou porci adrenalinu a hlavně na hříšné mimozemšťanky. Natáčelo se dva dny ve třech různých lokalitách. Hotové dílo budou moct fanoušci ocenit koncem března, kdy se objeví na stránkách YouTube.com.

K anglické verzi písně autor ještě řekl: "Vznikla před rokem, během nahrávání 'Definitely Different' v Torontu. Záměrně jsme si ji nechali až na druhou desku. Za ten rok, co jsme ji připravovali, jsem pochopil, že bude lepší natočit zároveň českou verzi písně." Text "Mimozemšťanky" není ale jen doslovným překladem své anglické předchůdkyně. "Když jsem psal text v češtině, úplně jsem odbočil od tématu, který je v anglické verzi. Česká verze je mnohem více o lásce a o pocitech," vysvětlil Cristovao.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY