Herečka Gwyneth Paltrow natočí sólové album

10.03.2011 11:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Gwyneth Paltrow
© last.fm
Gwyneth Paltrow natočí své první album. Herečka nikdy neměla k hudbě daleko. Už jen její dlouholeté manželství s frontmanem superstar mezi skupinami Coldplay Chrisem Martinem ji vždy drželo blízko světa hudby. V komediálním seriálu "Glee" si pak vystřihla hostující roli uvolněné učitelky, která si se žáky střední školy zazpívala například "Forget You" Cee Lo Greena .

S tímto zpěvákem později zazpívala zmíněnou píseň i na letošním předávání cen Grammy. Později, na červeném koberci Oscarů, již dostávala dotazy, kdy vyjde její sólová deska. Tou dobou Gwyneth odpovídala, že "se o tom právě diskutuje". Nyní je již jasno, vydavatelství Atlantic Records si zpívající herečku do své stáje upsalo za devět set tisíc dolarů.

Z hlediska žánru se jako nejpravděpodobnější varianta zdá, že album se ponese v duchu countrypopu. Tomu ovšem příliš neodpovídá přání, které Gwyneth nedávno vyslovila, a to spolupracovat s Jay-Zm. Zpěvačka by však ráda na svém debutu měla i píseň od svého manžela. Datum vydání ani žádné další bližší informace dosud nejsou známy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY