Liars zahrají na kutnohorském festivalu Creepy Teepee

01.03.2011 12:03 - Tomáš Bláha | foto: facebook interpreta

Liars
© exclaim.ca
Prezentace celosvětové indie, alternativní a experimentální hudební scény letos již potřetí pod názvem Creepy Teepee proběhne v kutnohorské galerii Gask, která festival organizuje. Stejně jako dva ročníky předtím i nyní celé přehlídce současné alternativní hudby dělají kurátory A.M. 180 Collective.

Nyní ohlásili první interprety, kteří navštíví třetí ročník Creepy Teepee. Kromě witch housových bubáků White Ring nebo F8STERCARE, úchylného Jamieho Stewarda s projektem Xiu Xiu (nedávno jste ho měli možnost vidět v rámci koncertu Former Ghosts) nebo hlukových experimentátorů Foot Village se představí i (zatím) největší hvězdy Liars. Ti v loňském roce vydali album "Sisterworld". A pro mou maličkost je již tato formace pádným důvodem, proč si v termínu od 28. do 31. července 2011 udělat výlet do Kutné Hory. Pokud chcete vyrazit taky, lístky můžete kupovat zde.

P. S.: Podle obrázku, který je vyvěšen na last.fm stránkách festivalu, tak nějak doufám, že by se na festivalu mohli objevit i Hype Williams.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY