Natalie Kocab a 100°C chystají v Akropoli slavnostní křest

17.02.2011 11:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Natalie Kocab flyer
© facebook interpreta
Zpěvačka Natalie Kocab má na kontě novou desku "Walking On The A-Bomb" a pro fanoušky připravila speciální akci. Za účasti populární kapely 100°C pokřtí 22. února v pražském Paláci Akropolis kromě nahrávky i novou básnickou sbírku "The Darkside Of Prague".

"Svou třetí desku 'Walking On The A-Bomb' pokřtím ve spolupráci s Jiřím Burianem a třetí knihu básní 'The Darkside Of Prague' ve spolupráci s vlastním neurotismem, bude přítomen. Oba výtvory osobně pokřtí frontman skupiny NiceLand Michal Motyčka," dodala k události zpěvačka a skladatelka. Natalie Kocab sama akci odstartuje a po jejím setu bude pozornost patřit kapele 100°C, kteří se vracejí na pódium po přípravách čtvrté studiovky.

Publiku předvedou elektronické aranže vybraných songů z vydaných placek obohacené o vizuální složku. Kromě novinky připravila formace také koncertní DVD, jehož natáčení probíhalo na letním Open Air festivalu. Disk vyjde jako příloha březnového čísla časopisu Reflex.

Akce začíná v půl osmé. Po koncertu Natalie Kocab a 100°C se o následující zábavu postará v Divadelním baru DJ Backman a na Malé scéně Riddimwise Royal HiFi. Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal a také na pokladně Paláce Akropolis. Jejich cena je 150 Kč. Na místě budou stát 180 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY