Ecstasy Of St. Theresa vydají živák na Blu-ray a DVD

04.02.2011 14:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ecstasy Of St. Theresa - EOST101010
© facebook interpreta
Velká show Ecstasy Of St. Theresa na Nové scéně Národního divadla nemůže zůstat bez povšimnutí. Pokud jste neměli čas na koncert anebo si chcete show vychutnat hned několikrát po sobě, je tu živák "EOST101010". Koncert odehraný 10. října loňského roku bude dostupný na DVD i Blu-ray disku.

Kromě zvukového zážitku se diváci mohou těšit na velkou vizuální podívanou. Zajímavostí večera a následného turné byly totiž také světelné šaty z dílny Denisy Nové a nové verze některých skladeb. Písně, které zazněly, jsou také výběrem toho nejlepšího z tvorby Kateřiny Winterové a Jana P. Muchowa. Jako malou ochutnávku najdete pod článkem trailer.

Obě varianty nosičů budou k dostání jen pro ty zájemce, kteří si je objednají do 7. března na webových stránkách kapely eost.cz. Objednávka je spojena s možností vepsání osobního vzkazu do bookletu přímo od členů skupiny. "Snažíme se propojit moderní komunikační technologii s co nejosobnějším přístupem ke každému fanouškovi, kterého máme. Jsem zvědavá, jak tato 'novinka' ve vztahu mezi kapelou a publikem může zafungovat a zda mne v březnu čekají noci strávené vepisováním vzkazů do nosičů," dodala k vydání zpěvačka.

Živý set "EOST101010" přinese songy: V.R.!, Bass 2, I'm The Exploding, I'm (Not Really) Optimistic, Trash About, Sychro, Wrong Time Wrong Place, Hit By A Cyclist, Sensor, Neon, Barbwire, Gun And The Stars, For That Moment.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY