Stáhněte si "Metronom" Prago Unionu

29.01.2011 05:00 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Prago Union - Metronom
© facebook interpreta
"Protože se celý 'Metronom' dá na netu stejně dávno najít, tady ho máte přímo od nás. Bez možná blbýho pocitu nějakýho pokoutnýho stahování můžete brát přímo od Prago a naládovat svůj iPod nebo komp. Ještě jednou díky za podporu, ať se líbí! Prago, pyčo!" vzkázal Kato svým fanouškům na webu Prago Unionu a pustil do světa odkaz na ceněný materiál.

"Metronom" se oficiálně objevil v distribuci jen během (pod)zimních koncertů Praga s kapelou Livě a ti, kdo dva pražské koncerty nenavštívili, se k nahrávce mohli dostat jen nelegální cestou. Kato jim tak teď poslech Praga de facto zlegalizoval. Ctnostné, že?

Co Prago Union v roce 2010 "Dezorient Expressem" zaseli, to by měli letos sklidit. Alespoň to tak zatím vypadá, protože se kalendář s termíny celoročního turné plní. "Aktuálně máme potvrzených od února do srpna celkem třiatřicet koncertů, patnáct s Livě bandem a sedm festivalů, kam pojedeme předvést náš rap hip-hopperům v kšiltovkách, rockerům v křivákách i příznivcům world music, jimž sluší vzory batikovaný," představuje další plány Kato. Z velkých festivalů má Prago prozatím potvrzené zastávky na Votvíráku, Pohodě, Colours Of Ostrava nebo Rock For Church(ill).

Prago si můžete pozvat i k sobě do obýváku, buď tím, že je kontaktujete (pár volných termínů ještě mají), anebo si je jednoduše stáhnete a pustíte. Začít můžete právě u "Metronomu".

Tracklist:
1. Uprchlík
2. Metronom
3. Jak to máme…
4. Terkel rap (rmx)
5. Evrybady (edit)
6. Apropó (prga)
7. Wossví (megademo)
8. Zakázaný ovoce
9. Dezilu(izmy)
10. Od-doba

Oficiální odkaz na stažení je tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY