Prago Union přidávají další pražský koncert

16.11.2010 18:12 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Prago Union flyer
© facebook interpreta
Letošní rok v ranku hip hopu patří na tuzemské scéně pražské partě Prago Union. Kato aka Deph, chcete-li Def, vydal druhou dlouhohrající desku "Dezorient Express", vyprodal LMB i Chapeau Rouge a před dnešním (tj. úterním) koncertě v Lucerna Baru se rozhodl kvůli nevídanému zájmu rozšířit plánované turné o další zastávku. Ta se uskuteční na stejném místě již tento čtvrtek, tedy 18. listopadu a Prago Union se představí se svou živou kapelou Livě.

Jak na křtu v LMB, tak při zatím posledním pražském vystoupení v Chapeau Rouge spočinuly zájemcům o koupi lístků v den konání koncertu oči naštvaností v sloup. Stejná situace se bude jistě opakovat i dnes, kdy Prago Union vystoupí v LMB. Jak bylo již v ranních hodinách avizováno, Katovo představení je beznadějně vyprodané a na místě nebudou k dispozici žádné vstupenky.

Vzhledem k tomu, že tuzemské hiphopové publikum je nedisciplinované a nejraději kupuje vstupenky právě až v den konání akce, dá se očekávat bouře nevole před LMB. Aby Kato situaci uklidnil, rozhodl se přidat čtvrteční koncert. Vstupné na něj činí bez poplatku 150 korun. Show by měla ve čtvrtek v Music baru začít ve 20 hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY