Zpěvák Sigur Rós vydá sólový živák

10.11.2010 17:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Jónsi
© myspace.com/jonthorbirgisson
Jónsi, frontman islandské formace Sigur Rós, úspěšně pokračuje v sólové kariéře. 29. listopadu uvede na trh první vlastní živák "Go Live". Set bude k dostání na CD a DVD.

Koncertní balíček odkazuje svým názvem na zpěvákovu poslední desku "Go". Zájemci se mohou těšit na čtrnáct songů a třiasedmdesátiminutový záznam vystoupení. Materiál pro koncertní vystoupení Jónsi pořídil během března v londýnském 3 Mills Studios.

Připomeňme, že zmiňovaná placka "Go" vyšla letos v dubnu. Devítka písní včetně singlů "Go Do" a "Animal Arithmetic" se dočkala velkého úspěchu. Přední média jako Allmusic nebo Spin ji ohodnotila velmi vysoce. V pořadníku Billboard 200 se deska umístila na třiadvacáté pozici.

Pro úplnost uvádíme i tracklist "Go Live": CD - Stars In Still Water, Hengilás, Icicle Sleeves, Kolniður, Tornado, Sinking Friendships, Saint Naive, Go Do, Boy Lilikoi, Animal Arithmetic, New Piano Song, Around Us, Sticks & Stones, Grow Till Tall. DVD - Hengilás, Icicle Sleeves, Kolniður, Tornado, Sinking Friendships, Go Do, Boy Lilikoi, New Piano Song, Around Us, Volume Pedal Song, Grow Till Tall.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY