Hurts by rádi nahráli duet s Leonou Lewis

18.10.2010 08:06 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Hurts
© last.fm
Britští elektroničtí mágové Hurts vydali letos svou debutovou desku "Happiness". Kromě mnoha fanoušků se tak dostali do povědomí i dalších hudebních hvězd. Jednou ze zasažených se stala i Leona Lewis, která magazínu X prozradila, že jejich zmiňované album zbožňuje a ráda by s nimi spolupracovala.

Tato zpráva se se zpožděním dostala i ke zpěvákovi Theu Hutchcraftovi ze skupiny a ten neváhal situaci okomentovat. "Wow! Je to báječné. Ve skutečnosti jsme o tom pořád mluvili, Leona je totiž úžasná. Věc, která je v jejím hlase opravdu silná, je smutek a my děláme smutný pop," uvedl a dodal: "Vždy jsme snili o psaní a darování hudby někomu, s kým by skvěle fungovala. Leona se nám zdá pro tento účel perfektní."

Theo také naznačil, že by se zpěvačkou rád nahrál duet. Zatím sice neví, kdo udělá první krok a spolupráci dohodne, ale vyjádřil velké přání s vítězkou X-Factoru spolupracovat. Hurts v součanosti vypustili do světa nový klip ke skladbě "Stay" a chystají se na velké koncertní turné, v jehož rámci se zastaví i v Praze.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY