Bon Jovi budou v listopadu opět rekapitulovat

02.09.2010 16:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Bon Jovi - What Do You Got?
© facebook interpreta
Legendární americká kapela Bon Jovi plánuje na listopad další výběrové album. Kromě všeobecně známých hitů dojde i na několik novinek.

Placka ponese název "Greatest Hits" a její vydání je aktuálně ohlášeno na 8. listopad. Již v minulém týdnu měla v rádiích premiéru nová píseň s názvem "What Do You Got?", která je jednou ze čtyř novinek, které Bon Jovi na výběrovku speciálně natočili. Té se fanoušci dočkají na prodejných nosičích počátkem října, již koncem září bude k mání jako placený download. Ostatními novinkami jsou písně "The More Things Change", "No Apologies" a "This Is Love, This Is Life".

Zmiňované album bude vydáno ve dvou formátech. Na standardní jednodiskové verzi najdeme šestnáct největších hitů této kapely z New Jersey, náročnější fanoušci si jistě raději pořídí dvoudiskovou verzi s podtitulem "The Ultimate Collection". Ta nabídne ještě více klasických hitů Bon Jovi a navíc ještě i dvě skladby, které Bon Jovi nabízí na CD úplně poprvé.

Připomeňme, že Bon Jovi vznikli v roce 1983 a doposud prodali více než sto dvacet pět milionů nosičů. V současné době se nacházejí na celosvětovém "The Circle Tour", které kapelu přivede v příštím roce i do střední Evropy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY