Madonna má šanci přivydělat si miliardu dolarů

22.08.2010 12:25 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Madonna, přírodní amfiteátr Chodov, Praha, 13.8.2009
© madonna.com
Vskutku obřích rozměrů dosahuje částka, která byla v nedávné době nabídnuta legendě popu Madonně. Pokud by si zpěvačka chtěla na svůj účet připsat lákavou cifru miliardu dolarů, musela by se upsat do pětiletého angažmá v Las Vegas. Podle některých zdrojů je Madonna v procesu vyjednávání. Ve Vegas mělo stálé angažmá hned několik velkých hvězd, například Cher, Elton John anebo Celine Dion.

V cestě za uzavřením kontraktu by však mohla stát jiná smlouva, kterou americká ikona v minulosti podepsala. Konkrétně se jedná o desetiletý pakt s firmou Live Nation, s níž má Madonna vyjet na několik světových turné. Zpěvačka se této společnosti upsala v roce 2007 a za smlouvu vyinkasovala v přepočtu přibližně dvě a půl miliardy korun. Zda se tyto zprávy ukážou být pravdivé, se rozhodne v následujících týdnech.

Čerstvá dvaapadesátnice se v současnosti věnuje natáčení filmu "W.E.", ne však na postu herečky, ale režisérky. Plánuje též novou hiphopovou koncertní šňůru, pro kterou nabírá talentované tanečníky. Manažer zpěvačky ovšem popřel zvěsti, že by turné mělo začít již tento rok, a zároveň potěšil fanoušky z Austrálie, kterým slíbil, že tentokrát se se svou novou show Madge určitě vypraví i do jejich země.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY