X Factorové děvče je na čísle jedna

09.05.2010 22:21 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Prošla X Factorem, ale postavila se Cowellovi a nepřidala se do jeho stáda, šla si vlastní cestou. I když teda věru olemovanou známými a osvědčenými jmény a s těmi v zádech se málokdy střílí vedle. Tudíž z toho plyne, že i bez Simona Cowella může produkt X Factoru dobýt číslo jedna, ale potřebuje zdatné lidi.
Roll Deep - Good Times
© facebook interpreta
¨ Moment překvapení si vzal po pár týdnech dovolenou. Ale jelikož nejsme vůbec ale vůbec nároční, tak mu to na týden dovolíme a spokojíme se s totožnou první trojicí jako minulý týden. Ale příští týden, běda!

Novinečky jsou na čtyřce a pětce. Výše to dopracovaly vodovky od Pendulum, kteří už za dva týdny představí světu svou třetí placku "Immersion". Britský rapper s brazilskými kořeny Aggro Santos si přizval k mikrofonu ex-číču z Pussycat Dolls Kimberly Wyatt. Natočili spolu věc "Candy", která se vyhřívá na pěkné páté pozici. Díky čtrnáctce se učím datlovat do klávesnice jméno Fyfe Dangerfield, o kterém víme, že je z Birminghamu, vydal v lednu sólovku a prý má absolutní sluch. Frajer.

Od Fyfe Dangerfielda se nic neslibovalo a hup, je vysoko. Od Sophie Ellis-Bextor se slibovalo dost a šup, je až na pětadvacítce. Její v kariéře druhé nejhorší umístění ever. Letní hitovku už vytahuje Rihanna. Song "Te Amo" vychází fyzicky až za dva týdny, ale už nyní se ohřívá na třicítce. Tři měsíce stará věc od Kevina Rudolfa "I Made It" se podívala na sedmatřicítku. Poslední čtyřicítku pro sebe ulovili Biffy Clyro, novinka "Bubbles" měla asi vyšší ambice, ale smůla.

V rychlosti, než se na sedm dní s britskými hitparádami rozloučíme, se ještě sluší zmínit giga postupy Jasona DeRüla o dvacet šest pozic vzhůru na pivní dvanáctku s "Ridin‘ Solo" a o osmnáct místeček si povyskočila i Alexandra Burke s novinkou "All Night Long".

    Top 10 - alba:
  1. Roll Deep – Good Times
  2. Usher (feat. will.i.am) - OMG
  3. Plan B – She Said
  4. N Pendulum - Watercolour
  5. N Aggro Santos (feat. Kimberly Wyatt) - Candy
  6. Taio Cruz (feat. Ke$ha) - Dirty Picture
  7. Chipmunk (feat. Esmeé Denters) - Until You Were Gone
  8. Diana Vickers - Once
  9. ▼ Professor Green -I Need You Tonight
  10. Kelis - Acapella

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Diana Vickers - Songs From The Tainted Cherry Tree
© facebook interpreta
Je jí osmnáct, v roce 2008 skončila čtvrtá v X Factorské šaškárně, a přestože zajetá poučka káže, že se dříve vypadnutí účastníci moc neprosazují, Diana Vickers jí vesele nasazuje oslí uši a debutuje s prvotinou na vrcholu britské hitparády. *Potlesk*

Zdá se to téměř nemožné, ale country se daří i v Británii. Jasně, že ne tak dobře jako v Americe, ale osmá šprušle pro trio Lady Antebellum je docela slušná pozice, obzvláště když v Británii neměli smash hit. Žádná další novinka se do top desítky nedostala, ale za to máme tři returny. Po několika týdnech dole se vracejí Black Eyed Peas, Justin Bieber a Florence And The Machine.

Pod jménem italského dirigenta Mantovaniho, který už není tři desetiletí mezi živými, vyšla deska klasických písní "The Magic Of" debutující na třiadvacítce. Vychvalovaná novinka Deftones Diamond Eyes je až na šestadvacítce. Smutnější pohled je ale na ambiciózního a talentovaného Adama Lamberta, který ve svém prvním britském týdnu kempuje ještě o deset pozic níže.

    Top 10 - singly:
  1. N Diana Vickers - Songs From The Tainted Cherry Tree
  2. Plan B - The Defamation Of Strickland Banks
  3. AC/DC - Iron Man 2 Soundtrack
  4. Usher - Raymond Vs. Raymond
  5. Lady GaGa - The Fame Monster
  6. Florence And The Machine - Lungs
  7. Justin Bieber - My World
  8. N Lady Antebellum - Need You Know
  9. Paolo Nutini - Sunny Side Up
  10. Black Eyed Peas - The END



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY