Open Air Festival potvrdil Kosheen DJ set a zve fanoušky na oběd

29.04.2010 09:17 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kosheen DJs
© last.fm
Po velkých bio aktivitách přichází pořadatelé Open Air Festivalu s dalšími lákadly. Ti, kteří si zakoupí vstupenky, jsou nyní navíc zváni zdarma na oběd do pražské restaurace Starý pán. Kromě toho přibylo do line-upu další číslo - set Kosheen DJs, kteří dorazí bez zpěvačky Sian Evans, místo ní se zpěvu ujme zatím nejmenovaný MC. Formace nahradí DJe Dimitriho, který v Panenském Týnci ze zdravotních důvodů nevystoupí.

Speciální nabídka ve zmiňované restauraci platí ale jen pro ty, kteří si na stejném místě pořídí i vstupenky. Akce začala ve středu 28. dubna a ti, kteří přijmou pozvánku na pohoštění, se můžou těšit na výběr z festivalového menu. Na výběr je salát César, svíčková na smetaně, gnocchi s listovým špenátem, sépiové špagety s krevetami nebo steak z krkovičky na pivu. Promotér Michal Lukeš ještě dodal, že pokud zrovna nebude v restauraci místo, majitel vstupenky dostane poukázku a může přijít jindy.

Do konce května zaplatí zájemci za lístek 770 Kč, VIP vstupenka stojí 1 666 Kč. Pro členy O2 Extra stále platí akční nabídka 1+1 vstupenka zdarma, kdy cena jednoho lístku tak vyjde na 385 Kč. Držitelé karet ISIC - ALIVE - ITIC mohou využít slevy ve výši 150 Kč z aktuální ceny levnější i dražší vstupenky. Sleva ovšem platí pouze v předprodeji v síti Ticketpro, nebo přímo na místě festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY