La Coka Nostra vystoupí v Praze

16.04.2010 13:02 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

La Coka Nostra poster
© facebook interpreta
Návštěvníci loňského Hip Hop Kempu by bez přemýšlení za nejlepší moment označili ohromnou pařbu na hiphopovou hymnu "Jump Around" od House Of Pain v podání La Coka Nostra. Zopakovat si to můžou 20. dubna, kdy se Coka poprvé představí Praze v rámci akce Boombox You Can Trust v Lucerna Music Baru.

Partička bílých rapperů se dala do kupy v roce 2006 a loni vydali debutovou desku "A Brand You Can Trust". Kapelu tvoří Everlast, Danny Boy a DJ Lethal, kteří předtím nahrávali jako House Of Pain, a Ill Bill a Slaine. Na koncertě v Praze ale vystoupí místo Lethala DJ Eclipse. Nejznámějším členem je Everlast, který se rapu a skládání písní věnuje už třetí dekádu. Za píseň se Santanou "Put Your Lights On" dokonce získal Grammy. Jeho pět desek obsahuje prvky bluesu a rocku, Coka je ale čistě hiphopový projekt.

Večer doplní DJové Illegal, Tuco a Hlava. Místa předprodeje lístků za 500 Kč a další informace najdete na oficiální stránce akce. VIP vstupenky s přístupem na vrchní patro klubu a Havanou v ceně stojí 900 Kč.

Na akci vás zvou samotní členové kapely:

TV spot:


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY