U2 vydají záznam z posledního turné na DVD

31.03.2010 16:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

U2 - U2 360° at the Rose Bowl
© facebook interpreta
Irská formace U2 je stále na cestách v rámci velkolepého turné U2 360° Tour k aktuálnímu CD "No Line On The Horizon" a jeden z koncertů byl zachycen i na koncertním DVD a Blu-Ray disku. Set nazvaný "U2 360° At The Rose Bowl" vychází 7. června a k dostání bude i dvoudisková edice s dokumentem "Squaring The Circle".

Natočené vystoupení proběhlo 25. října loňského roku a celou show snímalo na sedmadvacet kamer. Na koncert se dostavilo více než sedmadevadesát tisíc fanoušků a nejméně dalších deset milionů příznivců na celém světě sledovalo akci prostřednictvím přenášeného streamu.

Skvělá příležitost se tak nabízí i českým fandům, neboť Bono a jeho kumpáni se našim končinám vyhnou i letos. Nejblíž k České republice zahrají 30. srpna ve Vídni, nebo 15. září v Mnichově.

Pro úplnost uvádíme ještě tracklist: Get On Your Boots, Magnificent, Mysterious Ways, Beautiful Day, I Still Haven't Found What I'm Looking For, Stuck In A Moment You Can't Get Out Of, No Line On The Horizon, Elevation, In A Little While, Unknown Caller, Until the End of the World, The Unforgettable Fire, City of Blinding Lights, Vertigo, I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight, Sunday Bloody Sunday, MLK, Walk On, One, Where The Streets Have No Name, Ultra Violet (Light My Way), With Or Without You, Moment Of Surrender.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY