Nové album Linkin Park je z poloviny hotové

31.12.2009 13:10 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Linkin Park
© linkinpark.com
Americká formace Linkin Park o sobě nedala vědět již dva roky, ale podle Mika Shinody toto období ticha co nevidět skončí. Jak klávesák prozradil v nedávném rozhovoru pro Spin.com, muzikanti pilně pracují s producentem Rickem Rubinem na nové desce a polovina materiálu je již připravená.

"S dosavadním výsledkem jsem velmi spokojený. Ve studiu si užíváme spoustu legrace. Rádi bychom vydali něco unikátního - chceme dát kapele nový směr," uvedl Mike Shinoda. A dále dodal: "Cítím se podobně, jako když jsme dávali dohromady desku 'Hybrid Theory'. Tehdy jsme měli v plánu představit se v určitém světle. Na nahrávce 'Meteora' jsme zase chtěli dokázat, že to nebyla jen šťastná náhoda a že dokážeme uspět i podruhé. Než jsme vytvořili album 'Minutes To Midnight', naším cílem bylo překonat bariéry dosaženého zvuku. Když se nám podařilo tohle všechno zvládnout, myslím, že už dokážeme cokoliv."

Popisovat nové písně se ale rapper a skladatel Linkin Park trochu zdráhal. Nakonec prozradil, že nové skladby jsou více založené na beatech a jsou obohacené o notnou dávku kláves a vyšperkovaných bicích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY