Koncert The Prodigy se blíží

18.11.2009 07:42 - Kristina Bílá | foto: facebook interpreta

The Prodigy
© Archiv
Úspěšná elektronická parta z britských ostrovů The Prodigy navštíví v rámci svého turné k poslední desce "Invaders Must Die" i Prahu. Celá akce se odehraje 27. listopadu v Tesla Areně na Výstavišti. Aby byl večer skutečnou zárukou kvalitní muziky, za své předskokany si The Prodigy zvolili aktuální post-hardcore-tranceové hvězdy Enter Shikari.

Tříčlenné seskupení Liama Howletta, Keitha Flinta a Maxima Reality si prošlo vrcholnou fází v průběhu devadesátých let, kdy vydalo jedinečné desky "Music For The Jilted Generation" či "The Fat Of The Land". Po roce 2004 jeho aktivita stagnovala, aby se po pěti letech objevilo s výše zmíněnou plackou "Invaders Must Die". The Prodigy se do České republiky vrací počtvrté; naposledy zde zahráli před třemi lety ve Veletržním paláci.

Enter Shikari jsou momentálně ve Velké Británii úspěšní díky svému letošnímu produktu "Common Dreads". V jejich hudbě dochází k nezvyklému propojení tranceu a kytarového hardcoreu. České publikum si je mělo možnost poslechnout na loňském Rock For People.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY