Umakart nachystali první sólo koncert po pěti letech

13.11.2009 17:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Umakart flyer
© facebook interpreta
Kapela Umakart připravila na 14. prosinec výjimečné vystoupení. Poprvé po pěti letech se představí na samostatném koncertu v pražském kině Bio Oko. Akci pořádá její velký fanoušek Alois Nebel, kterého nakreslil ve stejnojmenném komiksu Jaromír Švejdík (aka Jaromír 99).

Formace působí ve složení Jaromír Švejdík (Priessnitz), Jan P. Muchow (Ecstasy Of St. Theresa), Dušan Neuwerth (Tata Bojs), Tomáš Neuwerth (Nierika) a Jiří Hradil (Lesní zvěř, Tata Bojs).

V této sestavě vydali muzikanti desku "Manuál" a vyrazili na turné, nicméně pak se stáhli do ústraní. Až letos v dubnu pak všechny posluchače překvapili dvěma koncerty s Vypsanou fiXou. Dodejme, že Umakart předvedou návštěvníkům nejen skladby ze zmiňovaní nahrávky, ale také zcela nové kousky, včetně vánočního singlu "Půlnoční". V této písni se ke kapele připojí i sbor Doubravánek, jenž ten večer vystoupí i jako speciální host.

Koncert začíná v osm hodin večer. Lístky je možno pořídit v předprodeji v kinech Bio Oko a Světozor od 1. prosince. Cena lístků v předprodeji bude 150 Kč, na místě pak 180 Kč. Pořadatelé upozorňují zájemce na omezenou kapacitu sálu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY