Tata Bojs se vrací na pódia

19.10.2009 16:06 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Tata Bojs
© tatabojs.cz
Těžké zranění zpěváka Milana Caise přerušilo koncem července tažení Tata Bojs po letních festivalech. Cais uklouzl s motorkou na olejové skvrně a přivodil si četné zlomeniny a pohmožděniny. Jeho kolega, basák Mardoša na webu náhlou koncertní pauzu komentoval: "Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. V tomto případě se ale bohužel dá říct pouze to, že Bublajs nepadá daleko od domu."

Po téměř čtvrtročním tichu se však objevila dobrá zpráva - Ciasova rekonvalescence probíhá velmi dobře a sám zpěvák si ji evidentně užívá: "Vířivka je obzvláště příjemná, skoro stejně jako cvičení s mladou paní doktorkou. K tomu si ještě přidejte elektroléčbu, to je takový leháro v magnetickým tunelu, a zjistíte, že jednou za čas se vymlátit na motorce má i svoje světlý stránky."

Pro fanoušky kapely je ale jistě důležité i to, že Tata Bojs můžou letos vidět na pódiu - plánované turné s Ahn Triem, se kterým vloni Tatáči natočili album "Smetana" a odehráli s ním i několik úspěšných vystoupení, se totiž uskuteční, a to na konci listopadu. Pod hlavičkou ReTour 2009 - Remember November (název upomíná na loňské Smetana Tour a zároveň na sametový listopad 1989) bude možno spojení kluků z Hanspaulky a holek z New Yorku navštívit na pěti místech. "Oproti loňskému roku k tomu 'akustickému rokenrollu' přibude navíc i trocha elektroniky," dodává Milan Cais.

ReTour 2009 - Remember November

21.11. Pardubice, Východočeské divadlo
25.11. Brno, Fléda
26.11. Nový Jičín, Beskydské divadlo
27.11. Bratislava, Slovenský rozhlas, studio 1
29.11. Praha, Divadlo Na Vinohradech (dvojkoncert - v 17.00 hod. a 20.30 hod.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY