Lily Allen vydá reedici své letošní desky

30.09.2009 11:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lily Allen - It's Not Me, It's You
© facebook interpreta
Zpěvačka Lily Allen se rozhodla vydat reedici své letošní desky "It's Not Me, It’s You". Kromě remixů a bonusů k němu nyní přibalí i koncertní DVD.

Lily Allen koncem minulého týdne vzala zpět své plány na ukončení hudební činnosti a oznámila na jaro velké turné s Dizzee Rascalem. Navíc připravila vydání reedice své letošní placky, kterou napěchuje bonusy. Místo původních dvanácti zvukových stop bude mít reedice hned jednadvacet tracků. Původní tracklist totiž doplní šest akustických písní, skladba "Mr Blue Sky", která zatím vyšla pouze jako b-strana singlu, a remixy písni "The Fear" a "Not Fair".

Mnohem větším bonusem reedice, která je ohlášena na 16. listopadu, bude ale přiložené DVD. To totiž přinese záznam koncertu z Shepherd's Bush Empire, rozhovor s Lily Allen o natáčení její aktuální desky a navíc i všechny klipy k singlům, které Lily k aktuálnímu albu natočila.

Tracklist CD v reedici bude vypadat takto: Everyone's At It, The Fear, Not Fair, 22, I Could Say, Back To The Start, Never Gonna Happen, F**k You, Who'd Have Known, Chinese, Him, He Wasn't There, The Fear (Acoustic), 22 (Acoustic), Who'd Have Known (Acoustic), He Wasn't There (Acoustic), I Could Say (Acoustic), Womanizer (Acoustic), Mr Blue Sky, The Count (Aka Herve) And Lily Face The Fear (Explicit), Not Fair (Style Of Eye Remix).

Tracklist DVD v reedici bude vypadat takto: - Live At Shepherd's Bush Empire: Everyone's At It, Who'd Have Known, LDN / Dance Wiv Me, Not Fair, Him, He Wasn't There, Littlest Things, Smile, The Fear; It's Not Me, It's You (Track By Track Interview), The Fear (Video), Not Fair (Video), 22 (Video), F**k You (Video).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY