t-music Sto zvířat tour začala a vyprodává se

22.11.2008 13:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sto zvířat
© facebook interpreta
Podzimní t-music tour se skupinou Sto Zvířat začala 18. listopadu v Českých Budějovicích. O koncert v kulturním centru Bazilika byl velký zájem a vyprodal se chvíli po otevření klubu. Sto Zvířat během svého úvodního vystoupení odehráli dvacet pět písní, mezi kterými nechyběl celý maxisingl "Biják".

Ještě rychleji se však vyprodal pražský koncert t-music Sto Zvířat tour. Poslední lístek do Velkého sálu Lucerny na 25. listopadu se prodal téměř týden před akcí. Na tento koncert spojený s oficiálním křtem digitálního singlu "Biják" se tak mohou bez doposud zakoupeného lístku dostat jen uživatelé mobilního tarifu BAV SE od T-Mobile, kteří mají v rámci celého turné vstup zdarma. Ale i počet těchto volných vstupenek je omezen, na koncert se dostane prvních sto padesát příchozích s tímto tarifem.

Po již vyprodaném koncertu v Lucerně se příští týden představí držitelé ceny Anděl 2007 kategorie ska/reggae ve čtvrtek v pardubickém sále ABC a závěr podzimní tour se odehraje 28. listopadu v plzeňském kd Šeříková. Tato v pořadí čtvrtá t-music tour se těší doposud největšímu ohlasu a již nyní společnost T-Mobile chystá další neméně zajímavý ročník.

Kompletní program t-music Sto Zvířat tour:

08.11. Č. Budějovice - Bazilika
20.11. Olomouc - KD Sidia
21.11. Brno - Semilasso
22.11. Ostrava - Fabric
25.11. Praha - Lucerna, Velký sál
27.11. Pardubice - ABC
28.11. Plzeň - Šeříková


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY