Českým rádiím vévodí Eros Ramazzotti

04.11.2000 10:49 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Eros Ramazzotti
© facebook interpreta
Eros Ramazzoti si se svým novým singlem "Fuoco Nel Fuoco" naprosto podmanil česká rádia, když se už druhý týden udržel na prvním místě Radia 2000, oficiální hitparády českých rádií. Jeho úspěch je vskutku hvězdný, protože debutoval na 11. příčce, poté postoupil na 6. a nyní je už druhý týden první.

Na druhém místě se stále drží vytrvalec Ronan Keating se svým singlem "Life Is A Rollercoaster", na trojce je první zástupce tuzemské scény - skupina Wanastovi Vjecy a jejich "Jediná" z pera Mira Žbirky. Dalšími úspěšnými českými inteprety jsou Mňága a Žďorp s "Písničkou pro tebe" (12.) či Chinaski s "Klárou" (14.). Mezi velmi úspěšné posuny týdne se dají rozhodně zařadit The Corrs, kteří se se svou novinkou "Irresistible" posunuli ze 40. až na 9. pozici a "Pesnička o Medulienke" v podání slovenských Gladiator (se kterými si pohostinsky zazpívali i Pavol Hammel a Petr Rajchert), kteří z 33. příčky skočili až na 18.

Aktuální hitparádu Radia 2000 najdete například na serveru Radia.cz.

Pokud máte rádi Erose Ramazzottiho, můžete navštívi speciální web k jeho nové desce "Stilelibero", na kterém si kromě ukázek z celé desky, můžete pustit i dvě skladby celé a také videoklip. Na Erosův web se dostanete tudy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY