Omluva Wanastovek fanouškům a TV Óčko

01.02.2008 14:36 - Honza Kulig | foto: facebook interpreta

Wanastowi Vjecy
© universal.cz
Kapela Wanastowi Vjecy měla dnes večer vystoupit na předávání hudebních cen televizní stanice Óčko. Na poslední chvíli bylo jejich vystoupení zrušeno. Přinášíme vám vyjádření samotných členů kapely - Roberta Kodyma a P.B.CH.

"Abychom předešli případným spekulacím, považujeme za nutné a důležité vysvětlit, proč skupina jeden den nemůže vystoupit koncertně na narozeninách své oblíbené televizní hudební stanice a přitom hned druhý den se objeví na obrazovkách jiné televize v prestižním televizním programu (Česká Miss 2008)."

"Vzhledem k tomu, že dva dny před udílením hudebních cen TV Óčko došlo k vážnému poranění zad sólového kytaristy skupiny WV Tomáše Varteckého, je bohužel zcela nemožné v tak krátkém časovém úseku zajistit relevantní náhradu tak, aby skupina mohla odehrát svůj koncertní set na odpovídající úrovni. V programu Česká Miss se skupina objeví na osobní přání její ředitelky (protože si mj. zahrála v inkriminované době v jejím videoklipu), ale to pouze s jedinou skladbou, která navíc nebude prezentována živě. Z tohoto důvodu je možné oželet neúčast stěžejního kytaristy a skupina může alespoň vizuálně vystoupit. Skupina Wanastowi Vjecy děkuje všem za pochopení a věří, že 8. dubna se s mnohými setká na startu jejich výročního koncertního turné "Best Of 20let" v Liberci.

Robert Kodym & P.B.CH.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY