Tereza Černochová vydala svůj debut "Small Monstrosities"

07.01.2008 08:06 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Tereza Černochová - Small Monstrosities
© facebook interpreta
Velmi trpkou příchuť má po nedávné smrti Karla Černocha vydání debutové desky jeho dcery Terezy Černochové "Small Monstrosities". Její prvotina se dostala na pulty obchodů několik málo dní před touto smutnou událostí.

Tereza Černochová vstoupila na českou hudební scénu v sedmnácti letech, kdy kývla na nabídku stát se členkou velmi úspěšného dívčího tria Black Milk. Po rozpadu skupiny se zbylé dvě členky vrhly na sólovou kariéru a nyní je následuje i Tereza Černochová. Ke spolupráci na albu "Small Monstrosities" a na producentskou židli přizvala ostříleného hudebníka, kamaráda a kolegu z G-Point Hunters - Romana Holého. Můžeme tedy očekávat, že z alba bude dýchat funky a atmosféra osmé dekády minulého století, což v tuto chvíli také dokazuje pilotní singl "Automatic", který již začíná rotovat v éteru českých rádií. V průběhu ledna je k písni naplánován i videoklip. Po vzoru zahraničních popových zpěvaček ale Tereza Černochová nespoléhá na jediný hudební styl a skladby míchá z různých žánrových ingrediencí.

Na albu najdou posluchači celkem jedenáct skladeb. Kromě duetu s otcem Karlem Černochem bude opravdovou lahůdkou společná píseň s Danem Bártou. Kompletní seznam skladeb vypadá následovně: Crazy Horses, Automatic, Pagan Lady (s Alex Limburg), Always In My Dreams, Sure Shot (s Romanem Holým), Antilove Song, Lovestruck, Pár svící, Crying Song (s Karlem Černochem), Vhodný/á (s Danem Bártou), Mude.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY