Klub Boomerang na ostravské Stodolní ulici končí

27.06.2007 07:55 - Honza Kulig | foto: facebook interpreta

Boomerang
© boomerang.zulu.cz
Na proslulé Stodolní ulici v Ostravě lze zažít spoustu věcí. Jednou z nich jsou i živé koncerty. Mekkou těchto akcí vždy byl hudební klub Boomerang, ten ale už brzy ukončí svou činnost.

Na zdejším pódiu se objevila řada tuzemských, ale i zahraničních kapel a interpretů. Za zmínku stojí Kryštof (křtili zde svůj debut), Jarek Nohavica, Southpaw, Roe-Deer, Laura a její tygři, Lenka Dusilová, Iva Frühlingová, Skyline, Sunshine, EOST, UDG a mnoho dalších. Ze zahraničních hostů se zde představili například Transglobal Underground, Papaya Paranoia, Carvin Jones a další. Pravidelně se zde také konaly koncerty v rámci festivalu Colours Of Ostrava.

Poslední koncert zde odehrají, mimo Warm - Up Colours, ve středu 27. června Naked Floor, jejíž zpěvák a lídr Saša Lasák byl jedním z duchovních otců klubu.

Klub Boomerang založili 15. prosince 2000 Zlata Holušová a Vláďa Koval. V průběhu dalších skoro sedmi let zde proběhlo více než tisíc akcí, převážně živých koncertů. Klub se v průběhu sedmi let stal centrem kvalitní zábavy. Nyní však musí z mnoha důvodů ukončit svou činnost. Dramaturgie však v mírně pozměněné podobě přechází do sousedního klubu Templ.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY