Zpěvačce LaFee bude v květnu do pláče

25.04.2007 09:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

LaFee
© www.vivatv.de
LaFee, čerstvá nositelka dvou prestižních cen Echo, se svým debutem zazářila nejen v rodném Německu, ale jejím hitům "Prinzesschen", "Virus" a "Was Ist Das" podlehli především teenageři i v Rakousku, Švýcarsku a velmi dobře si v prodejnosti alb a hitparádách vedla LaFee i v Česku. Nyní je zpět s novým singlem, za kterým bude následovat i nové album.

Poté, co svoji eponymní desku vydala pro velký úspěch i v reedici a přidala několik nových písní, krátce před koncem minulého roku si splnila sen a potěšila fanoušky svým prvním DVD, se LaFee zavřela v lednu letošního roku do studia a začala s natáčením nové desky. To je v současné době ve fázi finálního míchání. Také je už jasné, jakým singlem další kapitolu své hudební kariéry otevře. Půjde o píseň "Heul Doch".

Ta je na zpěvaččiných stránkách již ke slyšení, v rádiích by se měla objevit poprvé koncem tohoto týdne. V pátek 27. dubna si na hudební stanici VIVA navíc odbyde premiéru i její klipová podoba. Nová deska LaFee, která ještě nemá stanovený název, by měla vyjít počátkem července.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY